BASESCU, MEREU PREVIZIBIL. UN DERBEDEU DE BORD(EL)

De Roxana Iordache

Basescu un derbedeu de bordel

E clar ca Psycho e într-una din fazele în care nu se poate controla si muscă imediat momeala. Se dă în spectacol, ca un alcoolic decompensat.

Ar fi o interpretare. Altă interpretare este că a scos insulta la adresa liberalilor şi a jurnaliştilor în intenţia de a face uitată agresiunea lui frati-su la adresa unei femei. Spuneam şi în postarea anterioară că au violenţa în neam şi chiar dacă fratele Mircea n-ar fi comis-o acum, nimeni n-ar crede (că nu sunt capabili). Nimeni care mai şi foloseşte ce-are-n cap. În rest, proşti mai sunt destui, milioane. Şi totuşi, nu atât de mulţi pe câţi mizează jigodiile de la putere.

Ticălos e cine vorbeşte de ticăloşie, i-a întors-o Eugen Nicolăescu lui Băsescu, într-o conferinţă de presă în care Călin Tăriceanu a calificat nedemnă de un şef de stat ieşirea lui Băsescu.

Cred că liberalii ar trebui să-i dea un dos de palmă şi să reamintească faptul că ei sunt cei care au avut cea mai prosperă guvernare postdecembristă, drept pentru care au fost în stare să dubleze pensiile şi salariile, iar nemernicii care au venit după ei la putere le-au ruinat realizarea, după care dau vina pe ei pentru că în timpul guvernării Tăriceanu românii chiar au trăit bine, cel mai bine de pe vremea Regatului încoace.

Sunt fapte. În timpul guvernării Tăriceanu a fost prosperitate. Regimul Băsescu-Boc-Udrea a înlocuit-o cu foame. Pentru populaţie.

P.S. De cine e mai complexat Băsescu, de Călin Tăriceanu sau de Crin Antonescu?

Acest articol a fost scris pe marti 7 septembrie 2010