Basescu impuscat de Egipt !

31.01.2011 Am visat o noua revolutie a foamei si bunului simt ! Am visat un presedinte impuscat !

Ramane sa vedem impreuna daca visul meu este adevarat sau nu !

Basescu
Revolutiile din Algeria, Tunisia, Egipt… urmeaza România!
Basescu a fost util puterilor occidentale si Ocultei Mondiale care conduce azi globul. Toata lumea cunoaste politica sa de “concesionare completa” a resurselor, a bazelor militare, a obiectivelor strategice, a interesului national chiar, – catre UE, USA, Banca Mondiala si FMI, in special a FMI in spatele caruia se gaseste Grupul Bilderberg al carui rezident permanent este Maestrul Illuminati Mugur Isarescu si care da socoteala “calaului Argentienei”, Jeffrey Franks.
Traian Basescu , subordonat inca din tinerete acestor organizatii oculte a fost pionul perfect pentru inrobirea definitiva a Romaniei si pentru ducerea la bun sfarsit a “Planului pentru Romania”, plan ce prevede intre altele si redesenarea hotarelor, precum si formarea unora noi, la interior, prin planul de reorganizare adminstrativ-teritoriala in “euro-regiuni”, unele dintre ele transfrontaliere, – inscriindu-se perfect in procesul complex pornit din 1989 de la Malta, proces ce va duce la formarea Statelor Unite ale Europei bazate si controlate prin intermediul guvernelor locale ale regiunilor transfrontaliere care vor lua locul in decurs de maxim 10 ani, actualelor state nationale, care vor ramane din ce in ce mai lipsite de atributiuni efective, forme goale de continut, mentinute inca o perioada pentru a linisti opinia publica si pentru a nu da nastere unor miscari centrifuge nedorite….


Insa Regimul Basescu a facut cateva greseli extrem de grave si nu mai prezinta nici utilitate si nici credibilitate forurilor europene si mondiale. Nu voi enumera acum toate aceste greseli, le stim cu totii, ele s-au acumulat incet incet inca de prin 2006.
Politica agresiva la nivel de declaratii si actiuni politice fata de Rusia si fata de Ucraina, mai ales in problema Moldovei, acordarea de cetatenie pe “banda rulanta” unor moldoveni si ucrainiei care apoi au penetrat spatiul UE constituind un factor de perturbare a securitatii europene ( grupuri mafiote, trafic de arme, persoane, droguri), politica ineficienta fata de minoritatea romilor, conflictul cu Franta si Germania in problema Schengen ( exact pe tema securitatii europene, cum ziceam), neplata datoriilor fata de firmele germane si franceze si nu in ultimul rand CORUPTIA extraordinara din Romania.
Intr-adevar, in orice stat exista coruptie si crima organizata. Insa in ultimii ani, cu precadere in ultimii doi ani de cand Basescu si grupul de interese ce graviteaza in jurul sau, constituit in principal din PDL si UNPR, fenomenul coruptiei a atins cote infioaratoare, niciodata cunoscute in ultimii 20 de ani. Mafia de “partid si de stat” fura tot ce se poate, pune mana pe contracte finantate de UE, sustrage sume uriase din imprumuturile externe, etc.
Aceasta politica a devenit aproape transparenta. Guvernantii nu se tem de nimic, procuratura si DNA sunt instrumente politice impotriva opozantilor si a oamenilor de afaceri inca neinregimentati politic, presiunile la adresa Justitiei sunt enorme si mai ales la nivel local dau castig de cauza intotdeauna Puterii, administratiile centrala si cele locale sunt practic aproape total subordonate Puterii, controlul s-a extins pana la nivel de scoli si deconcentrate, la toate nivelurile.
Cata vreme economia a mers binisor, nu s-a prea observat. Indiferent cat de mult furau cei de la Putere, ramanea destul pentru “prostime” si astfel lumea a stat linistita. Romanii sunt obisnuiti cu astfel de practici inca de pe vremea comunismului. Metodele puterii pedeliste nu sunt noi, asemenea fenomene s-au petrecut si in anii guvernarii PSD sau PNL-UDMR. Regimul actual insa a dus la perfectiune sistemul, implementandu-l de sus pana jos, la absolut toate nivelurile societatii. Practic, Romania este azi un stat mafiot cu o vaga aparenta de democratie. Puterea nu se mai teme de nimic, isi permite sa dea legi si ordonante oricat de aberante, neconstitutionale si ilegale, pe care le trece prin Parlament fara mari probleme deoarece a reusit sa cumpere suficienti deputati si senatori din Opozitie incat sa aiba 54-55% din voturi.
Cum spuneam, cata vreme economia a functioant, pentru omul de rand toate acestea nu au prea contat. Insa a venit criza… si incepand cu 2010 a lovit din ce in ce mai greu in buzunarele cetatenilor de rand. Treptat finantele s-au prabusit si Romania nu mai poate sa plateasca nici pensii, nici salarii si nici alte ajutoare si drepturi legale, – daca nu se imprumuta in fiecare luna. Cum se cunoaste bine ( exista nenumarate documente in presa scrisa si pe Net), datoria REALA si TOTALA a Romaniei in ansamblu este imensa. Aproximativ 140 miliarde de euro! Iar aceasta datorie insumata este in cea mai mare parte contractata in timpul si din cauza guvernarii actuale.
Neputand sa faca fata platilor scadente si a dobanzilor din ce in ce mai mari, guvernantii au trebuit ca in “numele crizei” sa TAIE din venituri, sa impuna noi taxe care de care mai aberante, sa creasca TVA si fiscalitatea care au dus la ruinarea firmelor private si a cetatenilor.
Pe parcursul anului 2009 si partial 2010 romanii au reusit sa faca fata situatiei, din multiple motive: fie au mai avut economii, fie venituri nedeclarate ( fenomenul muncii la negru si evaziunea sunt cunoscute)…. insa odata cu toamna lui 2010 si la inceputul lui 2011 situatia s-a acutizat. Conform statisticilor recunoscute la nivel mondial, cetatenii romani sunt in proportie de peste 50% in situatia de a nu-si putea asigura un nivel MINIM de trai decent, nefiind capabili sa isi plateasca darile fata de stat si sa si supravietuiasca la un nivel minim…. Romania este pe primul loc in Europa in ceea ce priveste “riscul infometarii” si pe locul 12 in LUME, la acelasi nivel cu unele state subdezvoltate din Africa, dar in urma unora ca Tunisia, Algeria, Egipt sau chiar …. Namibia! In Europa, riscul de infometare este mai mic chiar si in Albania, Serbia, Bulgaria sau chiar Moldova! Intr-adevar, Republica Moldova se “salveaza” nefiind in UE si practicand preturi mult mai mici la unele alimente, carburanti, gaze si electricitate ( pe care le achizitioneaza din Rusia) si prin aportul de valuta adus de cei un milion de moldoveni care muncesc in tarile UE.
Romania nu beneficiaza de aceste… avantaje. Cei aproximativ 2 milioane de romani care lucreaza in Vest aduc din ce in ce mai putini bani in tara, preturile sunt tot mai mari…. iar Guvernantii fura din ce in ce mai mult! Astazi ineficienta guvernului Boc si modul cum Mafia “dijmuieste” resursele financiare sunt tot mai vizibile. Pe fondul crizei tot mai acute, Regimul nu a inteles sa-si reduca “pretentiile” , sufocand complet viata romanilor de rand.
Nu exista nici un semnal ca economia si-ar putea reveni, tocmai datorita unei guvernari extrem de ineficiente si corupte. Iar oamenii au ajuns la limita rabdarii si la fundul sacului. Ultimele masuri absolut aberante si ilegale prin care s-au redus salariile si pensiile au umplut paharul rabdarii. Injumatatirea complet ilegala a pensiilor militatilor si politistilor ( principiul neretroactivitatii legii) au pus pe jar Armata Romana in ansamblul ei, nu numai pe rezervisti.

basescu dictator
Cum spuneam, Basescu si regimul sau au fost utili…. pana in prezent.
Rapoartele agentiilor de informatii sunt tot mai alarmante, cu privire la Romania, in ultimele luni si saptamani. Practic, “mamaliga” sta sa explodeze, insa nu o va face… FARA UN SEMNAL DIN EXTERIOR.
Intr-adevar, exact ca in decembrie 1989, romanii NU POT sa faca “ceva” fara acest “semnal”. Pur si simplu asta e firea romanului….
Se PARE insa ca “Semnalul” a fost dat deja, iar consecintele se vor vedea in luna Februarie 2011.

Cugir Alba